facebook

Путіну прямо заявили: зайдеш до Казахстану – всі степи будуть завалені російськими солдатами

З повномасштабним вторгненням в Україну Кремль прогадав. Тепер не лише українці та весь європейський світ зневажає РФ, а й найближчі країни, які Путін вважав “дружніми”


А поки в Україні йде війна проти російського агресора, в Казахстані назріває скандал. Російський посол Олексій Бородавкін заявив, що у Казахстані процвітає “русофобський радикальний націоналізм”.

Пропагадинській новинній агенції “Супутник” Бородавки заявив, що в Казахстані все більше “проглядаються націоналістичні тенденції”. При цьому посол зазначив, що якщо владі Казахстану потрібна буде допомога у боротьбі з “екстремістами” та “націоналістами”, Росія зможе її надати.

Казахський активіст Арман Шураєв вирішив відповісти російському послу, попутно попередивши про наслідки ступіння ноги російського солдата на казахстанську землю. Докладніше про це інформує УНІАН.

“Моє бездоганне знання російської мови дозволить мені дати відповідь цьому ідіоту, який в інтерв’ю фашистському ФСБ-шному “Супутнику” заявив, що в Казахстані живуть “нацисти-націоналісти” і якщо треба буде -“ми проведемо там “спецоперацію”. Слухай, “проводила” у тебе зламалася і у твого друга Путіна. Ви вже дев’ятий місяць отримуєте зіркою від доблесних українців. І я можу сказати: не дай боже ви ще вирішите зайти до нас, легкої перемоги у вас не буде. Весь казахстанський степ буде посипаний трупами ваших мобиків. Коли ти говориш про “русофобію” в Казахстані, то насамперед цю русофобію ви сієте”, попередив активіст.

Читайте також:  ЄС виділить фінансову допомогу постраждалим на Донбасі: що про це відомо

 

 

Запис Путіну прямо заявили: зайдеш до Казахстану – всі степи будуть завалені російськими солдатами спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: