Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МайстерШеф", керуючий та співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський частенько радує шанувальників різними рецептами на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Якось чоловік розповів про те, що навіть звичайна запечена картопля може бути неймовірно смачною. І тому поділився ідеальним рецептом приготування із кількома нюансами. Він вибрав гарні й цілі бульби, замочив їх у воді і добре помив, використовуючи щітку.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Потім він розігрів духовку за температури 210 градусів, у режимі нагрівання з обдуванням. Нарізав картоплю часточками, добре посолив, посипав готовою сумішшю паприки, цибулевого та часникового порошків, чорного та червоного перців, а також додав трохи сухого чебрецю та базиліку.

"Добре полив маслом - брав трохи оливкового і трохи звичайного. Перемішав добре руками і відразу виклав на деко і в духовку! Обов'язково нагрійте духовку заздалегідь - тому що картопля може пустити сік і результат буде гірше. Тримав у духовці приблизно 20 хвилин, ну, можливо на 2 хвилини довше, але більше звертайте увагу на гарний рум'яний колір картоплі. Дістаємо і насолоджуємося результатом - перфорований лист дає можливість картоплі бути з скоринкою з усіх боків і швидше готуватися", - розповів Володимир Ярославський.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Дуже важливо підбирати правильний сорт картоплі – Арізона, Белароза, Лабелла, Мадлен та інші.

"Дуже красиво і смачно виглядає 👏", "Вкусняшка🙌" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, як приготувати вареники за 20 хвилин: рецепт-виручалка, коли у вас мало часу.

Раніше ми повідомляли про оновлений рецепт легендарного салату "Мімоза": ви більше не готуватимете інакше.