fbpx

Нині, наш дім і наше подвір’я поділено навпіл. Син не став нас слухати і продав свою половину дому стороннім людям. Говорить. що йому не потрібні квадратні метри на яких він жити не зможе

Мене звуть Дарина Ігорівна. Мені 65 років. У нас із чоловіком є ​​дорослий син. Він одружений. Живемо ми у передмісті столиці уже більше двадцяти років.

У нас із моїм чоловіком була мрія: ми дуже хотіли жити не в квартирі, а у своєму приватному будинку: великому та затишному. Для цього ми дуже багато працювали і змогли продавши нашу невелику квартиру у столиці, збудувати великий двоповерховий будинок на місці старенької хатини, яку придбали.

Ми одразу ж сказали нашому синові Артему, що тепер у нього з житлом ніколи не буде негараздів. Ну а як, ми ж заздалегідь будували так будинок аби його було поділено на дві окремі половини.

До кожної половини будинку був окремий вхід. Щоправда, були двері, які дозволяли потрапити в іншу половину будинку, навіть не виходячи на вулицю. Ми розуміли, що коли син виросте і одружиться молода сім’я захоче жити окремо, тому й старались не тільки для себе, але й заради майбутнього нашої дитини.

Нашому синові Артему з6 років. Чотири роки тому він одружився  і молоде подружжя стало жити у своїй половині будинку. Тоді ця половина будинку ще належала нам. Ми тішились тим, що син не винаймає житло, що всі зароблені ним гроші витрачаються на потреби, а не на те, аби віддати їх сторонній людині.

Згодом, ми з чоловіком вирішили переписати частину будинку на сина. звісно, колись він мав стати власником усього дому, але поки, аби вони почувались там, як у себе вдома, а не з ласки нашої, ми вирішили вчинити так, а дарма!

Нині, наш дім і наше подвір’я поділено навпіл. Син не став нас слухати і продав свою половину дому стороннім людям. Говорить. що йому не потрібні квадратні метри на яких він жити не зможе. Справа в тому, що він з дружиною перед 24 поїхали на відпочинок до Туреччини. Повернутись зі зрозумілих причин не могли, а згодом, вирішили емігрувати до Канади, щойно з’явилась така можливість. там вони більше шести місяців уже і син говорить, що повертатись вони не планують. Онуки наші там у садочку, а вони мають роботу.

На гроші, що вони отримали від продажу половини будинку, син з невісткою планують придбати нерухомість там. Говорять, що нині шукають підходящий варіант.

А мені прикро до сліз. Дивлюсь у вікно, бачу паркан через мій гарний двір і сльози на очі. ну як він міг так вчинити? Як міг труд наш от так просто комусь віддати за папірці?

10,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page