facebook

Розганяв російські наративи: СБУ затримала ректора Почаївської семінарії

Українцям повідомили про чергову операцію СБУ


У мережі повідомили, що СБУ продовжує перевірки об’єктів УПЦ Московського патріархату. Так, було затримано ректора Почаївської семінарії.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Апостроф»

Потрібно повідомити, що проти керівника Почаївської духовної семінарії було зібрано явні докази. 9 грудня з’явилися відомості про те, що було винесено підозру ректору Почаївської духовної семінарії УПЦ (відомо як МП), який провадив антиукраїнську діяльність. У зв’язку із цими обставинами не важко здогадатися, що на території України відбувалася пропутницька пропаганда.

Якщо сказати конкретно, то в Україні відбувалося поширення повідомлень за допомогою соціальних мереж, якими принижується гідність українського народу. Крім цього, і досі триває нагнітання ворожнечі та ненависті.

Читайте також:  Чи загрожує українцям тотальний локдаун: Степанов озвучив рішення з приводу нового карантину

“Щоб розганяти деструктивний контент, ректор установи використав анонімний профіль у соцмережі Facebook, а для підготовки своїх публікацій користувався наративами російських пропагандистів”, – заявили у мережі.

Важливо наголосити, що архієпископу було пред’явлено про підозру за ч. 1 ст. 161. Ця стаття вказує на порушення рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної, регіональної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та інших ознак кримінального кодексу України.

Запис Розганяв російські наративи: СБУ затримала ректора Почаївської семінарії спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: