Доволі популярна українська акторка, гумористка, зірка "Дизель шоу", а також рудоволоса красуня Вікторія Булітко, яка нещодавно порадувала своїх фанатів "зимовою казкою", продовжує дивувати армію шанувальників у соціальних мережах. Лише в Isntagram вона має понад 211 тисяч підписників.

Цього разу Вікторія Булітко вирішила задіяти всю свою чарівність, щоб підняти настрій тим, хто цього потребує. Актриса подарувала повітряні поцілунки, щоб ніхто не нудьгував у ці холодні грудневі дні.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

На свіжих кадрах ми можемо побачити Вікторію Булітко в дуже незвичному вигляді, тут артистка демонструє себе практично без макіяжу, тим самим показуючи, що природна краса (яка точно врятує світ) краща за всі уколи або процедури. Однак кому саме спрямований цей поцілунок, поки що невідомо.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Такі "поцілунки" фанати просто обожнюють, і якби це була публікація, а не історія, то ми б вже побачили безліч смайликів у вигляді сердець або поцілунків у відповідь. Шанувальники завжди засинають зірку коментарями з компліментами, також вони ще дуже люблять, коли Вікторія публікує відеоігри на гітарі та одночасно співає.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на снігову королеву: ці очі - чистий лід.

Раніше повідомлялося, зірка "Дизель шоу" Булітко отримала величезний букет троянд, але приховала від когось: "Всі 9 місяців".

Також, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як багато жиру приносить він, вусики Сморигіна не втрималися: "Ням-ням".