Здавалось би, що приготувати млинці неймовірно просто, але часто вони виходять зовсім не такими, як нам би того хотілося. У результаті ми отримуємо несмачні та сухі млинці.

Це передусім стається тому, що не враховуються деякі важливі нюанси у їхньому приготуванні. То ж врахуйте нижче наведені помилки, яких найчастіше допускаються, і ваші млинці вийдуть ідеальними.

Головні помилки, яких варто уникати при приготуванні млинців:

1. Будьте обережні з содою. Вважається, що якщо покласти у млинці соду, то вони вийдуть легкими та повітряними. Проте, варто врахувати й те, що цей складник може зіпсувати тісто. Особливо у випадку, якщо додати більше соди, ніж потрібно.

Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube
Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube

Тому, щоб отримати ідеальні млинці, не рекомендується додавати не більше однієї щіпки соди. Водночас чудовим альтернативним варіантом стане розпушувач.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. Пісні млинці. Найчастіше таке стається, коли їх готують виключно на воді. Млинці виходять не лише сухими, а й твердими. Саме тому необхідно при їхньому приготуванні додавати молоко або кефір, бодай у невеликих кількостях. Їх також можна замінити рослинним молоком - у цьому разі млинці також вийдуть дуже смачними.

2. Додавання яєць. Багато хто й гадки не має, що курячі яйця можуть зіпсувати страву. Наприклад, якщо ввести занадто багато яєць, то млинці виходять ламкими та твердими. Тому запам'ятайте наступне правило: на одну склянку молока заведено брати не більше одного яйця.

Млинці, фото: скріншот з відео
Млинці, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації