fbpx

Понад 1,5 мільйона людей на Одещині залишаються без світла – Зеленський

За одну ніч російські окупанти випустили територією Одеської області 15 дронів-камікадзе.

“Ось це і є справжнє ставлення Росії до Одеси, ставлення до одеситів. Свідоме знущання, свідома спроба принести катастрофу в місто”, – сказав Зеленський.

Він додав:

“Ключове за сьогодні – енергетика. Дуже складна ситуація в Одеській області. Після нічного удару іранськими дронами Одеса та інші міста й села регіону в темряві. Станом на цей час понад 1,5 мільйона людей на Одещині без світла. Підключена лише критична інфраструктура і настільки, наскільки є можливість постачання електрики.

Загалом російські терористи використали проти Одещини 15 «Шахедів». Лише за одну ніч на суботу. Ось це і є справжнє ставлення росії до Одеси, ставлення одеситів – свідоме знущання, свідоме намагання принести в місто катастрофу. Нашим захисникам неба вдалося збити 10 дронів із 15.”

“Будь ласка, поки триває ремонт, допоможіть своїм знайомим, своїм сусідам, літнім людям в Одесі знайти й скористатися Пунктами Незламності. Пункти Незламності розгорнуті. Там можна зігрітися, зарядити техніку, скористатися зв’язком, отримати необхідну, важливу підтримку”, – зазначив президент.

You cannot copy content of this page