За словами експерта з мови тіла, обличчя принца Гаррі почервоніло від гніву, коли його дружина Меган Маркл згадала про свою першу зустріч із королевою.

8 грудня на Netflix був випущений вибуховий документальний серіал про герцога і герцогина Сассекських, в якому вони розповіли про свою історію кохання, королівську родину і свої стосунки з британськими ЗМІ.

Меган зізналася в інтерв'ю, що не була готова до зустрічі із покійною королевою Єлизаветою, згадавши той момент, коли вона зробила їй реверанс.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II

З того часу королівські експерти розкритикували її за відсутність "деякої поваги до інституту" у відео, оскільки її було знято, вдаючи в реверансі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гаррі виглядав кам'яним, спостерігаючи за тим, що відбувається, і експерт з мови тіла Хесус Енріке Росас з того часу вловив вираз його обличчя.

Він пояснив на своєму каналі в YouTube: "Перша частина реакції Гаррі говорить мені, що він знав, що станеться. Він серйозний, навіть якщо Меган говорить швидко і радісно, ​​але в ньому немає зв'язку з нею, немає співчуття. Він серйозний і, можливо, навіть злий, зверніть увагу , Що відбувається з його горлом, він у цей момент ковтає.

Принц Гаррі, кадр з відео
Принц Гаррі, кадр з відео

Хесус також зазначив, що Гаррі виявив зневагу, яку можна побачити на лівому боці його обличчя.

"Він дивиться на Меган і виявляє зневагу. Через частку секунди після цього він відводить погляд і стискає щелепу", - пояснив він. - Він, можливо, соромиться, можливо, злиться, але безперечно є емоційна реакція, і йому це не подобається".

Експерт вказав на тонку деталь Гаррі: тон його шкіри змінився до та після того, як Меган відтворила реверанс.

Він уточнив: "На знімку до ви можете побачити плями природного червоного кольору на його обличчі і відразу після, коли він видавлює з себе посмішку, тому що Меган насміхається. Я вам скажу, чому це прихований гнів, а не сором. Якби йому було соромно, він би посміхався якомога більше або нервово сміявся».

Нагадаємо, що Меган Маркл плаче, поки Кейт Міддлтон попереду, а Гаррі захищає свою сім'ю: "Ніхто не бачить, що відбувається".

Раніше ми повідомляли, що Кейт Міддлтон одягла "нашийник помсти" від принцеси Діани, який ненавиділа Єлизавета II.