Відомий російський гуморист, ведучий та шоумен Максим Галкін показав, як повеселився з Аллою Пугачовою на рок-концерті. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін останніми місяцями дуже багато гастролював світом і дуже рідко бачився з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми - Гаррі та Лізою. Наразі артист взяв перерву та активно проводить час із сім'єю, яку ще на початку повномасштабної війни, перевіз до Ізраїлю.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін показав, як проводить час із коханою дружиною. Вони разом з Аллою Пугачовою, схоже, воліють активний відпочинок, адже відвідали справжнісінький рок-концерт.

"Фантастичний концерт БІ-2 учора в Тель-Авіві! На одному подиху глядачі та мегаталановиті музиканти. Хіти та нові пісні з нового альбому. Пісня "Алілуйя" буде тепер у моєму плейлисті. Дякую, хлопці, за незабутній вечір!", - поділився Враженнями шоумен.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Найкращі! Любимо!", "Так приємно дивитися на Вас. Ви дуже гармонійна пара, а найголовніше порядні люди", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, якого "чарівника" виховав разом з Аллою Пугачовою: "Гаррі, включи сонце".

Також наш портал інформував, Алла Пугачова похвалилася умовами життя та передала "привіт" шанувальникам путінського режиму: "Продажні".

Крім того, ми писали, Максим Галкін спробував достукатися до озвірілих росіян знімком із Києва, від якого серце кров'ю обливається.