Про це він розповів на своєму каналі.

«Тут є кілька варіантів насправді. Якщо все-таки війна буде до кінця військовою, тобто якщо до останнього дня все вирішуватиметься лише у військовий спосіб, і війна буде буквально до останнього квадратного сантиметра, то Крим повернеться в Україну лише наступного року», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, якщо Крим Україна повертатиме військовим шляхом, то на це буде потрібно щонайменше рік. Як зазначив Михайло Шейтельман, при цьому Крим ЗСУ повертатимуть частинами, не весь одразу. За прогнозами політтехнолога, українські військові зайдуть у Крим у березні, якщо все вирішуватиметься виключно військовим шляхом.

«Але я сподіваюся, що Крим повертатиметься дипломатичним шляхом. Тобто в рамках капітуляції росії буде повернуто Крим також», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Лукашенко влаштовує провокацію вздовж кордону: знову показує, звідки готувався напад.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, чому ракетний терор українців став помилкою для путіна.