Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Зараз, у зв’язку з війною, безумовно, об’єктивно сповільнився цей рух, але не треба давати можливості й певному відкату цих реформ під, скажімо, приводом того, що от у нас війна, давайте відкотимо те, що в нас вже було, і забудемо про це», - повідомив Борис Малишев.

За словам науковця, зараз навіть під час війни влада все ж здійснює певні реформи. Як наголосив Борис Малишев, зараз відбуваються реформи у сфері будівництва, у сфері митного контролю, спостерігаються певні зміни й в інших сферах. І війна не повинна їх гальмувати, вона повинна дати поштовх до подальших змін.

«Тобто війна сама по собі, з одного боку, гальмує реформаторські зусилля, а з іншого боку, вона стає і стала вже об’єктивною причиною для пришвидшення певних реформ», - заявив Борис Малишев.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, все гірше, ніж здається: у Мінекономіки назвали реальну кількість безробітних українців.

Також Знай.ua повідомляв, що Пенсійний фонд отримав 12,6 млрд грн додаткового фінансування: чи радіти пенсіонерам.