Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська вирішила оновити зачіску перед концертом та показала вельми несподіваний результат. Ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська досить відверта у спілкуванні з шанувальниками та регулярно показує різні моменти з особистого життя. Зірка обожнює "вистрілювати" різноманітні жарти, часом навіть дуже пікантні.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська вирішила показати, як відбувається її підготовка до виступу на сцені. Зірка сидить, мабуть, у якійсь гримерці, а на той час їй закінчують робити зачіску. Навіть у цьому процесі вона побачила гумористичну складову та поспішила повеселити фанатів.

"Робить мені пис*н на голові, на концерт і так боляче, і так пхає. У пологовому будинку було не так боляче, там хоч було зрозуміло де конкретно болітиме, а тут сидиш і не знаєш звідки буде сюрприз", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перукар вирішила не відставати і також влучно пожартувала з приводу дивної форми зачіски.

"Головне, щоби стояв", - зазначила вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська з санками та температурою зраділа робочому ліфту: реалії українців у 2022 році.

Також наш портал інформував, Оля Цибульська допомогла дівчатам розібратися, що обрати - серце чи гаманець: "Купить тобі діаманти..."

Крім того, ми писали, зірка "Сватів" Анна Кошмал насолодилася зимовою атмосферою та відчула себе Сантою: "Дарити подарунки"