В Україні продовжують зростати ціни на автомобільне паливо. Як виглядають оновлені цінники на бензин, дизельне паливо та скраплений газ показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

З кожним днем ​​українським водіям стає все складніше заїжджати на заправні станції без корвалолу чи валеріани, оскільки ціни невгамовно зростають. АЗС засмутили новими цінниками на абсолютно всі види палива.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 9 грудня середня відпускна ціна на бензин А-95 преміум становить 52,28 гривні за літр, що на копійку дорожче, ніж попереднього торгового дня. Водночас бензин А-95 у середньому подорожчав на 12 копійок – до 51,62 гривні за літр. Середній цінник на бензин А-92 встановлено на рівні 51,30 гривні за літр, якщо порівняти з попереднім днем, то дорожче на 2 копійки.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дизельне паливо подорожчало в середньому на 4 копійки та продається по 54,98 гривні за один літр. Також продовжують зростати ціни на скраплений газ. Цей вид палива додав у ціні 7 копійок і продається по 29,39 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС .