fbpx

Що там у найкрасивіших: Шерон Стоун

Ця білявка є найрозумнішою голлівудською акторкою, адже її IQ зашкалює — 154.

Вона була доволі типовим підлітком з вуграми та невмінням користуватися косметикою, ще величезний шрам на шиї. Звичайно, що вона мріяла про науку, оскільки в 13 років закінчила школу екстерном.

А далі сталося чудо – вона виросла і перетворилася на прекрасного лебедя, який знімався в рекламі різноманітних брендів і вже мріяв про кіно. Вперше її краса засвітилася біля самого Вуді Аллена і на тому успіх скінчився. Але Шерон наполегливо вчилася в театральних студіях і вірила в свій успіх.

В 32 роки їй знову пощастило і вона зіграла роль дружини-зрадниці Арнольда Шварцнеггера в фантастичній картині «Згадати все», а в 33 роки вона зіграла в «Основному інстинкті» і стала зіркою світового масштабу.

Вона вибирала іменитих режисерів та цікаві ролі і була однією з найвисокооплачуваніших зірок Голівуду. Але в особистому житті їй не щастило. Вона навіть заключила парі, що якщо не вийде заміж до 40 років сама, то одружиться з журналістом Бронштейном, так і сталося через 4 дні після її 40-річчя.

В 2001 році вона отримує крововилив в мозку і ледве приходить до тями, борючись за своє здоров’я.

«Смерть не раз стукала своїм кощавим пальцем у двері до мене, але я їй не відкрила, – говорила Шерон. – Вона змусила мене жити по-новому. Стук розбудив мене».

Вона знову береться до роботи, щоб показати всім, що вона не здалася попри здоров’я, попри розлучення з чоловіком, попри те, що він забрав усиновлену дитину.

Шерон усиновлює ще двох хлопчиків, живе в розкішному будинку і тримає зброю для самозахисту.

У неї астма та діабет, але вона не жаліє коштів для допомоги іншим і у 2013 р їй вручили Премію саміту миру за внесок у боротьбу зі СНІДом.

Шерон каже, що колись робила ін’єкції гіалоуранової кислоти, але розчарувалася в ефекті і тепер використовує лише дорогі креми. Фігуру підтримує завдяки заняттям з пілатесу.

Вона самотня щаслива мама, бо отак говорить про заміжжя: «Заміжжя — це кращий прообраз пекла, який я коли-небудь бачила на землі».

Звичайно, що вона не відмовляє собі в романах, але найважливішими чоловіками в своєму житті вважає синів:

«Одна дитина — це легко, ви можете куди завгодно взяти її з собою, дві дитини — це приємно… А троє — вже справжній цирк!»

You cannot copy content of this page