Мама Насті Каменських Лідія розповіла, чому її дочка так різко набрала зайву вагу. Що стало причиною ненормованого графіка та неправильного харчування.

Про це вона розповіла у програмі "Викриття. Пiслямова".

Близько шести років тому дівчина почала боротися зі своєю зайвою вагою і зараз є головним секс-символом українського шоу-бізнесу. Мама зірки Лідія Каменських згадала минуле і розповіла, чому так сталося.

Лідія Каменських, фото: скріншот з відео
Лідія Каменських, фото: скріншот з відео

"Весь час на цих гастролях, замість того, щоб поїсти - схопила фастфуд, нервові моменти були. Так і накопичилося, був трохи перебір" - почала жінка. Сталося це на піку популярності дуету "Потап та Настя". Неправильне харчування та проблеми зі сном відобразилися на її формах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лідія Каменських, фото: скріншот з відео
Лідія Каменських, фото: скріншот з відео

Також Лідія зазначила, що співачка сильно переживала з приводу свого зовнішнього вигляду, проте боротьбу із зайвою вагою постійно відкладала. Мама співачки чудово пам'ятає день, коли дочка зрозуміла, що так більше не може тривати.

Вона відразу ж зайнялася спортом, збалансувала режим харчування, і це призвело до того, що сьогодні вона є одним із головних секс-символів українського шоу-бізнесу.

Тренування та здорова їжа невід'ємна частина її життя до цього дня, вона продовжує підтримувати свою фігуру за допомогою тренера, і навіть свого чоловіка Потапа до цього приєднала. Вони досить часто разом тренуються і щоранку влаштовують пробіжки.

"Мені приємно, що її бажають мільйони чоловіків. Дочка в мене гарна, зіркова" , - зізналася Лідія Каменських.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала приклад гідності, але до Потапа "не дотягує": "Наші сміливі...".

Раніше ми повідомляли, що Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, блондинка не як Каменських: "Там на мене чекають такі...".