Популярна українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка днями зі своїми друзями врятувала птаха у київському парку, мала привід для радості. Прийшов цей день - День народження мами Олени Філонової. На святі було все, що потрібно – торт, гості, кульки та сльози щастя.

Все почалося з того, що Олена Філонова разом зі своєю мамою вирушили на авто до ресторану, де й мав проходити захід. Вже в салоні авто стало ясно, що красуні підготувалися дуже ретельно, тільки вбрання чого варте.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories та публікації Олени Філонової у мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Сьогодні у моєї Мами День народження, ювілей. Мама - це моє життя, для неї я зроблю все, щоб вона була здорова і щаслива! Дякую моя Мамочка за життя і все, що ти дала мені в цьому житті. Довгих років життя. Люблю тебе. Сьогодні у вузькому колі ми трохи дозволили собі відсвяткувати твій день. У неймовірному та смачному ресторані. Тут чарівна атмосфера, яка дарує щастя. Дякую всім хто разом із нами цього дня!", - написала в публікації Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Також цього дня Олена Філонова публікувала безліч історій, ми покажемо вам найцікавіші, де зірка також не була скупою на слова.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Душа здобуде спокій": Олена Філонова нагадала, завдяки кому українки можуть спати спокійно.

Раніше повідомлялося, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова у лютий мороз пішла на жертву: "Бігу до коханого...".

Також, голенька Олена Філонова втомилася чекати на солодкий фінал: "Головку крутити не треба, коли пирсне?".