Відомий уже не перший десяток років український артист, волонтер, співак від Бога, викладач вокалу та щасливий володар пишних вусів Павло Зібров продовжує дивувати своїх фанатів, тепер уже живими концертами, а не звичайними фотографіями у соціальних мережах.

Цього разу Павло Зібров дав благодійний концерт для дітей та їхніх батьків у лікарні "Охмадит", також на цьому заході була його стара подружка Соломія Вітвіцька.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павлу Зіброву у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

На свіжому кадрі видно, що Павло Зібров ще може багато, артист у своїй манері позувала для спільного із Соломією Вітвіцькою фото. Тут можна побачити, що артисти дуже раді бачити один одного, тому що навіть співачка дозволила володарю пишних вусів ніжно обійняти її ззаду.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сам же Павло Зібров опублікувала цей знімок у себе в історії і додав смайлик у вигляді серця, який натякає на теплі дружні почуття до Соломії Вітвицької. Також видно, що парочка заспівала спільну пісню для дітей, які проходять курс лікування у лікарні "Охмадит".

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Самі ж дітки, як і їхні батьки, були дуже раді такій події, оскільки постійні процедури та огляди можуть сильно вимотувати, а наші улюблені артисти принесли порцію позитиву.

Нагадаємо, Павло Зібров відзначив красуню, згадавши як вона його "зігріла": "Вдався на 100%".

Раніше повідомлялося, Павло Зібров примостився ззаду до молодих красунь, доки не бачить дружина: "З теплотою згадую".

Також, Павло Зібров тримав молодих українок у темряві кілька годин, довелося танцювати: "На генераторах...".