Відома українська співачка Світлана Лобода заговорила про справжнє кохання та про те, як важливо мати свою людину. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода незважаючи на постійні поїздки, роботу над новими треками та концертами, активно веде свою сторінку та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото та відео.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Так, цього разу Світлана Лобода вирішила порушити тему кохання та людських стосунків. Вона поділилася баченням того, що означає знайти свою людину і дала шанувальникам важливу пораду.

"Я вірю, що любов - це дієслово. Вона - у вчинках, у найнезначніших, але дуже важливих… Твоя людина не та кому з тобою добре, а та кому без тебе погано. Бережіть один одного щосили. Пам'ятайте, що
всі ми недосконалі, але всі ми потребуємо турботи, теплоти та любові.. Обіймайте, притискайте до серця і любов стане найкращим оберегом для тих, хто вам дорогий", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники подякували зірці за підтримку та творчість.

"Світла, я плачу, дякую Вам за творчість, мені здається будь-якою мовою світу це звучало б так само ... за душу до мурашок ... люблю Вас усім серцем", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Лобода приїхала до Литви після оголошення "персоною нон-грата": "Не була у Криму".

Також наш портал інформував, Макс Барських придумав, як порадувати українців напередодні свят, але оцінили не всі: "Інтерес пропадає".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода заговорила про мирне майбутнє для українців, яке настане незабаром: "У небі замість ракет уже співають птахи".