Відома українська співачка Jerry Heil розповіла, як їй вдалося потрапити до Сполучених Штатів Америки, і чим вона займалася там тривалий час.

Пояснювальну посаду вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, і на цей раз не став винятком. Вона вирішила докладно розповісти про те, як пройшов її трип Лос-Анджелесом, і чим вона там займалася кілька днів. Це сталося 2021 року.

Jerry Heil, кадр з кліпу на пісню "Козацькому роду"
Jerry Heil, кадр з кліпу на пісню "Козацькому роду"

"ЛА, чому так швидко?! Брайан, Я НЕ МОЖУ НЕ ПОДМАКУВАТИ ВАС ЗА ТО, ЩО ПОКАЗАЛИ МЕНІ, ЩО ДОБРОТА ІСНУЄ У ТАКОЇ ВЕЛИКОЇ ІНДУСТРІЇ! І за те, що були таким професіоналом, але в той же час стали моїм учителем !" – пише Яна на емоціях.

Дівчина зазначила, що це була подорож її мрії, і вона вирішила докладно розповісти шанувальникам, як вона потрапила на одну з найпопулярніших студій запису в США, лише вигравши конкурс.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Завдяки людям, з якими вона там познайомилася, дівчина зрозуміла, що американський шоу-бізнес сповнений добрих та світлих людей, гроші їх не зіпсували.

"Це було моєю мрією створити альбом у такому звучанні… тому що це триста кроків уперед від звичного нам з вами звуку! Ефект такий, ніби ти всередині концертної зали – і твій улюблений виконавець грає та співає для тебе – просто тобі у вушко! І тепер і моя музика зазвучить так. ЛА таки магічне місто" - продовжила розповідь вона.

Нагадаємо, що Jerry Heil розповіла, як відзначився один хлопець у США та як вона змусила щебетати українців: "Запам'ятаю на все життя".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти".