Щороку ми прикрашаємо нашу оселю до великого та світлого свята, завдяки якому можна все почати з чистого аркуша. У хід йдуть різні блискітки, віночки, кулі та гірлянди. Проте святковий вигляд можна надати не лише ялинці, а ще, наприклад, вікнам.

Існує безліч способів прикрасити вікна до Нового року та подбати про це варто заздалегідь, адже це допоможе створити святковий настрій.

Новий рік, фото pravmir
Новий рік, фото pravmir

Штучний сніг

Найчастіше вікна прикрашають візерунками зі штучного снігу. Спеціальні засоби та набори з трафаретами продаються навіть у супермаркетах.

Вирізані прикраси з паперу

Найбюджетніший, але не менш гарний варіант. Знадобиться лише папір та скотч, щоб приклеїти прикраси до вікна. Можна взяти папір чорного, молочного, золотого та попелястого кольорів, що символізують 2023 рік.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Прикраси на вікнах до Нового року
Прикраси на вікнах до Нового року

Наклейки

Прикрасити вікна можна легко і швидко. Продаються скрізь, але можуть виникнути труднощі для того, щоб їх прибрати.

Гірлянда

Вона дуже популярна останніми роками. Розвісьте по периметру вікна чи штор. Можна ще зробити констурукцію, наприклад, ялинку та сніговика. Закріплювати потрібно скотчем.

Прикраси на вікнах до Нового року, скріншот з відео
Прикраси на вікнах до Нового року, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що це важливо зробити всім українцям до 31 грудня: як повернути новорічний настрій із дитинства, 5 порад

Як повідомляв Знай.ua, класика, пір'я та небесний колір: Андре Тан підказав, у якому вбранні зустріти Новий рік 2023

Також портал Знай.ua писав, де поставити ялинку в будинку, щоб весь 2023 був щедрим і багатим