Відома українська реперша Alyona Alyona рідко радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Минулої зими артистка вперше та офіційно показала свого хлопця Дениса, про якого сказала дуже багато ніжних та лагідних слів. Після цього на просторах інтернету з'явився альбом під назвою "LAVA", який складається з семи композицій.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

"Чим більших досягаєш висот, тим більше уваги від усіх до тебе прикута. Увага завжди ділиться на позитивну і негативну. Позитивна увага - люди тебе підтримують, надихаються тобою, пишаються досягненнями. Негативна увага - люди риються у твоєму. нижню білизну, спростовують твої досягнення і критикують все поспіль", - заявляє Alyona Alyona.

У наступному абзаці вона наголосила, що реагувати на ненависть можна всіляко. У кліпі на пісню "20 ТОНН" Alyona Alyona показала, як можна ставитися до хейту з усією добротою та позитивом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще
"Одразу в плейлист", "Супер😍", "Круть🔥", "Круто🔥", "Дуже круто! Дуже подобається, коли ви робите кліпи в такому стилі, як з Олександром Гудковим 😍", - пишуть користувачі в коментарях .

Коментарі, скріншот: Instagram (Alyona Alyona)
Коментарі, скріншот: Instagram (Alyona Alyona)

Нагадаємо, що Alyona Alyona відкрила в собі темну сторону, про яку не підозрювала: "Можу бути злим".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona нагадала, яке жорстоке зло увірвалося до будинків українців: "Вбиває дорослих та дітей".