fbpx

Якихось почуттів до онука у мене майже не було. Самі вони мене ніколи не звали, а я й не напрошувалась. У мене постійно таке відчуття було, що ось ось цей шлюб припинить своє існування. Я прийняла і усвідомила той факт, що дитина мого сина не стане для мене онуком

Дружина мого сина вже мала дитину, але заміжньою ніколи раніше не була. Про батька своєї дитини вона нічого не розповідала, та й я не розпитувала, хоча зізнаюсь, дуже кортіло дізнатись.

Не скажу, що я була у захваті від вибору сина. Не такої доля я йому бажала, адже Інга не тільки була значно старшою, й мала дитину, так ще й характер у неї був не найкращий.

Я все намагалася пояснити що вона не для нього, а він все твердив, що його все влаштовує і що він її любить.

Вони зіграли весілля і через п’ять місяців у них з’явився синочок. Радості я точно не відчувала, на відміну від сина який просто сяяв від щастя.

Якихось почуттів до онука у мене майже не було. Самі вони мене ніколи не звали, а я й не напрошувалась. У мене постійно таке відчуття було, що ось ось цей шлюб припинить своє існування. Я прийняла і усвідомила той факт, що дитина мого сина не стане для мене онуком.

А одного дня до мене прийшов син із речами і сказав що вони розлучаються. Прожили вони разом аж два роки. Хоча мій син нічого мені не говорив з приводу причин розлучення, я й так розуміла що там і до чого.

Проте, розлучення стало лиш початком неприємностей. Колишня невістка не збиралась так просто відпускати чоловіка. Три роки ми не мали спокою, поки зрештою вона не втнула такого, що ми й досі до тями прийти не можемо.

Одного дня вона просто зателефонувала і повідомила, що діти у сусідів, а вона їде і більше не повернеться. Ми звісно ж одразу поїхали за вказаною адресою і забрали обох до нас.

Малі у нас уже третій місяць і третій місяць я не можу зрозуміти, а чому їх двоє? Тобто у мого сина тільки ж одна дитина, а другий чому з нами?

Вмовляю сина не брати на себе зайву відповідальність, проте він не погоджується зі мною. Говорить, що здатен і двох підняти, проте я ніяк зрозуміти не можу – а навіщо воно йому треба?

Я вже й телефон відповідних служб маю. Інколи набираю цифри і все ніяк не можу натиснути на кнопку виклику.

Чи варто це робити?

12,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page