fbpx

Секретний інгредієнт, який перетворить «оселедець під шубою» на шедевр: гості будуть у захваті від салату

Однією із страв, яка часто опиняється на новорічному столі, є оселедець під шубою.

Цей салат складається із звичайних і цілком доступних інгредієнтів: оселедець, буряк, картопля, цибуля і майонез. Деякі кулінари додають у страву моркву та варені курячі яйця. Усі продукти дуже прості. Однак їх поєднання створює яскравий смак, що запам’ятовується.

Втім, зупинятись на досягнутому не варто. Існує ще один компонент, завдяки якому і без того смачний «оселедець під шубою» перетворюється на справжній кулінарний шедевр.

Секретний інгредієнт!

Як згадувалося вище, при приготуванні салату потрібно використовувати цибулю. Однак більшість кулінарів застосовують цей овоч тільки в сирому чи маринованому вигляді. А ось досвідчені господині додають у салат ще й смажену цибулю. В результаті готова страва набуває яскравішого аромату, пікантності і соковитості.

Як правильно використовувати інгредієнт?
Потрібно відправити нарізану масу цибулі на розпечену сковороду. У посуді не повинно бути багато олії.

Розігрівати подрібнений овоч потрібно до тих пір, поки на його поверхні не з’явиться золотистість.

Додавати цибулю в салат можна буде лише після того, як знятий зі сковороди інгредієнт охолоне.

Страву бажано готувати шарами. Спочатку – картопля, потім – оселедець. Далі – майонез, сира цибуля, морква і знову майонез.

І тільки після цього у форму зі стравою можна викладати смажену цибулю. Наступні шари – буряковий та майонезний. Майже готове блюдо можна посипати тертим вареним яйцем.

You cannot copy content of this page