Військовий аналітик Олексій Гетьман дав чітку і виразну відповідь на запитання, чи можна Україні бити у відповідь територією Росії.

Український військовий експерт емоційно висловився з приводу наявності у нашої країни прав чинити опір ворогові, вражаючи його військові об’єкти на території РФ. А що думаєте з цього приводу ви? Пишіть у коментарях, а ми починаємо.

Як правильно Україна має реагувати на агресію з боку Росії експерт розповів в інтерв’ю для радіо “НВ”.

Ветеран українсько-російської війни відкрито заявив, що постраждала сторона має повне право захищатися, завдаючи ударів по території ворога: “Немає жодного значення, де знаходяться ці об’єкти, на території якої країни. Якщо з цих військових об’єктів по нас йде атака, ми маємо повне право ці об’єкти знищувати, що ми і робимо і далі робитимемо”.

Олексій Гетьман зазначив: “Якщо США вважають, що треба дати згоду, ну хай вони так вважають. За великим рахунком, це наші друзі та партнери, але нам не потрібна згода від когось, як нам захищати нашу країну і як нам знищувати точки пуску ракет, які запускаються нашою територією, тому все дуже просто. Нашим друзям велика подяка, і сподіваємося, що далі вони будуть нам постачати ще більше зброї, тому що ми маємо в ньому потребу, але дозволу нам не потрібно, як нам захищатися” .