Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина якось показувала дивовижне відео, щоб розповісти, що лише кожен з нас є відповідальним за свої життя, будучи у Венеції.

Зараз колишня "Холостяка" опинилася в одних трусиках перед камерою, демонструючи всі свої вміння з самого ранку.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Доброго ранку. Обов'язкові ранкові ритуали", - пише Ксенія Мішина.

Вона робить досить популярну вправу для тих, хто хоче мати тонку талію та плоский животик – вакуум. Але цікаво не це, бо те, як актриса це показує. На відео вона постала в спідній білизні - у чорних трусах і в топіці. Вставши боком, вона нахилилася майже горизонтально до підлоги і почала втягувати живіт, показуючи глядачам голі ніжки та деяку частину сідниці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

"Запевняю, якби не цей бутерброд із дівчат, я б здохла сьогодні від холоду на знімальному майданчику… Я не знаю, що може бути важчим за холод", - пише Ксенія в іншій публікації.

На знімку вона постала з двома іншими усміхненими жінками, заявивши, що готова працювати на вугіллі, під сонцем та дощем, але тільки не в холод.

Нагадаємо, Ксенія Мішина розважилася у Венеції, але українці нагадали про війну: "За свої бажання..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ксенія Мішина похвалилася романтичним вікендом у Венеції і розгнівала шанувальників: "Війна, а вона розважається"

Знай.ua писав, щаслива "Холостячка" Ксенія Мішина емоційно "пострибала" на вулицях Венеції: "Одна маленька мрія"