Про це він розповів у програмі «Розвилка».

Як розповідає експерт, Угорщина використала право вето щодо ембарго на поставку російської нафти до Європи на своїй території. Тобто, пояснює він, виходить так, що Угорщина буде мати російську нафту, як і раніше, і зможе легально поставляти її вже далі у Європу.

«Як це вплине на Україну? На жаль, для нас гарних новин у мене немає. Скоріш за все, на думку профільних експертів, найближчим часом ціна на наших заправках зросте від 1 до 4 гривень за літр. Подорожчання логістики буде мати мультиплікаційний ефект для нашої економіки і так ще більше розгонить інфляцію», - пояснює Руслан Бізяєв.

За офіційними даними, повідомляє він, інфляція за жовтень склала 26,5%, але це офіційна інфляція. Яка буде інфляція у грудні, каже експерт, ми ще побачимо, але, на його думку, загальна інфляція в Україні за 2022 фінансовий рік буде складати не менше 30-35%.

«Це, по-перше, здешевлення гривні, це зменшення покупної можливості населення, це збідніння. Із цим треба щось робити і це завдання Кабінету Міністрів України», - підсумовує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, куди путін втече після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Бронжуков розповів, де знаходиться центр прийняття рішень в Україні і в росії.