Багато хто знає Марка Куцевалова як чудового гумориста, який знайшов себе після участі в телепередачі "Ліга сміху", коли Володимир Зеленський ще не був президентом, а провідним та учасником "Кварталу 95".

Спочатку він брав участь у команді "Сахара не надо", потім під псевдонімом "Прозрачный гонщик". Потім українці спостерігали його появу у шоу "Пара на мільйон". Зараз Марк вирушає до чергової пішої подорожі.

Марк Куцевалов, фото: Instagram
Марк Куцевалов, фото: Instagram

Цього разу хлопець вирішив звернути увагу на проблему зі зв'язком у нещодавно звільненому Херсоні.

"Саме тому я знову в дорозі, щоб зібрати 2 000 000 грн на Starlink у пункти обігріву Херсона. Мій маршрут Київ – Херсон. І це не жарти. Пішки. До нового року", - пише Марк Куцевалов. у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше він пішки від Одеси йшов до Карпат, щоб зібрати гроші на машини "швидкої допомоги". І зробив це.

Марк Куцевалов, фото: Instagram
Марк Куцевалов, фото: Instagram

"Найдорожчі ноги України після Мудрика", "Марк, одягни шапку", "Після такого захотілося задонати – тому що креативно, тому що з користю", "Коли він сказав "ніч", на екрані реально потемніло! Як вам, атеїсти? "Я вже переглянула 754678 разів і встигла це вивчити", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Талпа з "Пари на мільйон" попрощалася з маленькими грудьми: "Як так можна"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов став провідним масового інтиму: "У мене є чоловік..."

Знай.ua писав, зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов показав трусики Насті Талпи з "Пари на мільйон": "Я вирішив"