facebook

Ситуацію ускладнює непогода: в енергосистемі зберігається значний дефіцит потужності

Україна переживає восьму масову атаку росіян на енергетичні об’єкти. Через що в енергосистемі України зберігається значний дефіцит потужності. Про це повідомляє Укренерго.


Також ситуацію ускладнює негода, тож в усіх областях можливі аварійні вимкнення світла.

“Станом на ранок 12 грудня в енергосистемі зберігається значний дефіцит потужності. За минулий тиждень енергосистема зазнала трьох російських атак – уже восьма масована ракетна атака у понеділок 5 грудня та дві локальні атаки артилерією та безпілотниками на півдні та сході країни у вихідні. Руйнування, яких завдав ворог енергосистемі, наразі не дозволяють у повній мірі використовувати потужності теплових електростанцій, необхідний додатковий час для відновлення їхньої роботи”, – зазначили в компанії.

Читайте також:  Справа Стерненка: журналістів впускатимуть лише за попередньою акредитацією

Надскладна ситуація на Одещині, відновлення живлення триває.

Як повідомили в Укренерго, енергетики працюють над усуненням наслідків російських атак на об’єкти критичної інфраструктури України, однак поривчастий вітер і мокрий сніг ускладнюють перебіг ремонтних робіт.

 

Запис Ситуацію ускладнює непогода: в енергосистемі зберігається значний дефіцит потужності спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: