fbpx

Цей мамин обранець Віктор – переселенець з Херсонщини, пенсіонер. На роботу й не думає влаштовуватися. Приходять до мене постійно вечеряти, обідати. А тата не стало всього рік тому. Побоююся, що він має види на її квартиру, що залишилася від тата

Мені 26 років, заміжня, живемо з чоловіком  і донечкою окремо. рРік тому тому міого тата раптово не стало і мама залишилася сама. Але вже за півроку вона знайшла втіху в іншому чоловіку.

Почалася війна, і внаше місто приїхало багато людей зі сходу й півдня України. З одним з них мама й зійшлася.

Цей мамин обранець Віктор – переселенець з Херсонщини, пенсіонер.

Я була зовсім не проти, щоб мама була не самотня. Мамі потрібне сильне плече, близька людина поруч. Мама ще молода досить жінка. Але після того, як вони зійшлися жити разом, почало щось.

На роботу цей Віктор і не думає влаштовуватися, мама теж непрацює, її скоротили кілька місяців тому.

Приходять з мамою до мене постійно вечеряти, обідати, мама бере в мене гроші ніби в борг, але не поспішає повертати – їм же важко.

І все б гаразд, але це почало напружувати мого чоловіка. Я навіть не знаю, як вирішувати цю проблему. У мене таке почуття, що цей чужий чоловік має на маму величезний вплив.

А я вважаю, що мама просто може знайти набагато кращого, до того ж, побоююся, що він має види на її квартиру, що залишилася від тата.

Передрук без посилання на ibilingua.com.

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.com.

You cannot copy content of this page