facebook

Екстрасенс назвав точні дні, коли майже всю Україну стрясуть бомби

Небезпека зберігається в найближчі дні.


Екстрасенс Макс Гордєєв зробив розклад на картах Таро і визначив долю майже кожного українського міста на найближчий час. За його словами, деякі міста можуть дуже серйозно постраждати. Люди будуть налякані і намагатимуться втекти.

Запоріжжя та область. Випали дві карти – “сонце” і “смерть”. Варто чекати на серйозні “прильоти”, які заберуть багато життів. Наслідки ракетних ударів будуть дуже страшні. Однак карта “сонця” говорить про те, що світло все ж проллється на це місто і область.

Харків і область. 100% будуть дуже жахливі “прильоти”. Однак Харків отримає фінансову допомогу.

Дніпро і область. Жителям Дніпра та області варто бути дуже обережними. Тут теж будуть “прильоти”, тому не ігноруйте повітряну тривогу. З позитивних новин – ніхто не постраждає.

Херсон і область. Росія випустить ракети по цьому місту і області. Тому не варто нехтувати повітряною тривогою. Ховайтеся в укриттях.

Полтава і область. Карти показують “прильоти” на якісь станції або щось в цьому аспекті. Люди тікають з міста. Однак є карта перемоги. Гордєєв висловив надію, що в березні ми переможемо окупантів.

Суми та область. Суми знаходяться у великій напрузі, бо поблизу кордон.

Читайте також:  Мертва дитина і батьки без свідомості”: Моторошна трагедія трапилась під Черкасами. “Загадковий вбивця”

“В цілому я бачу, що поки окупанти не будуть нападати на Україну з боку Сум. При цьому можливі “прильоти””, – сказав екстрасенс.

Київ і область. Будуть “прильоти” в понеділок і вівторок. Це найнебезпечніші дні. Карти показують, що ЗСУ готові відбивати атаку, але йде злив інформації.

Чернігів та область. У місті та області ситуація буде важкою. Можливі контактні бої.

Одеса та область. За словами Гордєєва, випали дуже страшні карти. Є небезпека з води. Також він зазначив, що багато жителів хочуть потрапити в Росію, тому ситуація там напружена.

Тернопіль та область. Можуть бути прильоти ворожих ракет, проте не такі руйнівні, як у деяких інших містах. При цьому людям все ж буде важко.

Львів та область. Дуже сильно може постраждати Львівська область. Будьте дуже обережними, бо позитивні карти не випали.

Також екстрасенс Гордєєв додав, що Росія може випустити ракети і по інших містах і областях, проте там ситуація не така страшна.

 

 

Запис Екстрасенс назвав точні дні, коли майже всю Україну стрясуть бомби спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: