повернутись на
$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +4 Київ

Зеленський на Netflix розповів анекдот про одеських євреїв, які обговорюють війну РФ із НАТО. Відео

Зеленський на Netflix розповів анекдот про одеських євреїв, які обговорюють війну РФ із НАТО. Відео Зеленський став учасником шоу Леттермана, зйомки якого проводили в Києві
Фото: ЕРА
12 грудня на американській стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра авторського шоу американського ведучого Девіда Леттермана, яке він записав у жовтні в київському метро із президентом України Володимиром Зеленським. Під час інтерв'ю Зеленський розповів Леттерману анекдот. Цей фрагмент, зокрема, опублікували в Telegram-каналі "Вертикаль".

"Двоє одеських євреїв зустрічаються. Один іншому каже: "Ну, що там – що, як там ситуація?" – "Ну, що, кажуть, війна. Росія воює з НАТО". – "Серйозно? І що, як там?" – "Ну, як там, що? Росіяни – 70 тис. військових загинуло, майже всі ракети витратили, багато поламаної техніки. Ось така ситуація". – "Так а що НАТО?" – "НАТО ще не під'їхав", – розповів український президент.

У коментарі виданню Washington Post Леттерман заявив, що зрозумів сенс цього жарту.

Українсько-російський продюсер Олександр Роднянський в Instagram зазначив, що це "відомий анекдот, смішний і ненависний для z-публіки".

Контекст

Про візит Леттермана до України стало відомо в жовтні 2022 року. Він приїжджав на зйомки нового епізоду шоу "Мого наступного гостя не треба представляти з Девідом Леттерманом" за участю Зеленського. Передачу знімали в київській підземці, на станції метро "Майдан Незалежності".

Леттерман із 1992-го до 2015 року був ведучим проєкту "Пізнє шоу з Девідом Леттерманом". 2018 року він став ведучим нового авторського токшоу на Netflix.