повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +13 Київ

"Любий, вітаю". Дорофєєва публічно похвалила Кацуріна за професійні успіхи

Про роман Кацуріна та Дорофєєвої стало відомо навесні 2022 року
Фото: misha_katsurin / Instagram
Український ресторатор і блогер Михайло Кацурін 13 грудня на своїй сторінці в Instagram анонсував вихід нового відео на своєму YouTube-каналі – "Їжа Львова".

"Львів мене приголомшив. Він не про борщі, штруделі і наливки. Він про глибину, традиції, шалену креативність, безмежну повагу до своєї історії та довічну боротьбу за цінності та ідентичність", наголосив ресторатор.

Він заявив, що сьогодні українцям, у кожному місті потрібно відбудовувати мости між історичним минулим і сьогоденням.

"[Потрібно] знаходити і відтворювати все те, що не змогла до кінця стерти країна-маніяк, яка мешкає по сусідству. І Львів тут нам гарний приклад", – написав Кацурін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Misha Katsurin (@misha_katsurin)

Пост прокоментувала кохана ресторатора, українська співачка Надя Дорофєєва.

"Випуск нереальний. Заздрю тим, хто побачить його вперше. Любий, вітаю вас з Антоном Птушкіним", – написала вона.

Контекст

Про роман Дорофєєвої і Кацуріна стало відомо наприкінці березня 2022 року, за кілька тижнів після того, як співачка офіційно оголосила про розлучення зі своїм чоловіком, українським артистом Dantes.

Він зізнався, що вони зі співачкою вирішили роз'їхатися і пожити окремо на початку лютого, після чого вже не возз'єдналися.

Дорофєєва та Dantes поки не повідомляли, що розлучилися, тоді як Кацурін офіційно оформив розлучення зі своєю дружиною, українською дизайнеркою Дашею Кацуріною.

Зараз його колишня дружина перебуває у стосунках із Dantes. За словами Кацуріної, співак спочатку її підтримував під час розлучення з чоловіком, а потім між ними почалися особисті стосунки.

У Кацуріних двоє дітей: дочка Олександра (2016) та син Іван (2021). У Дорофєєвої з чоловіком дітей у шлюбі не було.

Коментуючи свій роман з Кацуріною й стосунки своєї дружини з Кацуріним, Dantes підкреслив, що раніше вони всі вчотирьох дружили.