Відома українська співачка Ірина Федишин показала, яку гору корисного добра вдалося купити для воїнів ЗСУ. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із перших місяців війни не стоїть осторонь і активно допомагає українським захисникам протистояти загарбникам. Співачка дає багато благодійних концертів, як в Україні, так і закордоном, а зароблені кошти закуповує техніку та інші необхідні речі.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Федишин вирушила до нового туру "Україна колядує" європейськими містами та похвалилася першими результатами. Зірка показала, що "наколядувати" вже вийшло на 15 генераторів, які поїдуть воїнам ЗСУ на передову. Вона зазначила, що тур триває, тож найближчим часом допомоги буде ще більше.

"15 генераторів для ЗСУ. Стартував благодійний тур "Україна колядує". І нам уже вдалося придбати 15 генераторів. Закупили у Португалії та відправляємо в Україну, а далі нашим хлопцям на передову", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники лише подякували зірці за її старання.

"Іринко, Ви молодчинка! Прекрасну роботу робите!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Федишин перед залом повним захисників заспівала свій новий трек: "Дякую тобі".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин розповіла про складні часи та зізналася, хто її зігріває, коли немає чоловіка: "Дякую за кохання".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська потужними словами підтримала бойовий дух ЗСУ - та так, що комусь у горлі: "Уся країна дивиться..."