facebook

Коли закінчиться війна в Україні: експерт здивував новою датою

Війна в Україні може закінчитися вже навесні, вважає військовий експерт.


Військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула вважає, що війна Росії проти України може завершитися в березні 2023 року.

Таку думку експерт висловив в ефірі каналу “Еспресо”.

Експерт вважає, що окупанти не мають значних сил і ресурсів, крім того – зазнали великих військових втрат. За його словами, поріг міцності Росії нижчий, ніж був у СРСР.

Михайло Притула зауважив, що після війни проти Афганістану Радянський Союз проіснував 10 років. Тоді як Росія втратила в Україні набагато більше військ, ніж СРСР – в Афганістані.

“Ресурс, який має Путін, разів у 10 менший, тому я очікую суто теоретично, що ця війна має закінчитися, і буде її перелам десь у березні наступного року”, – підсумував експерт.

Читайте також:  В Україні вже 12697 випадків COVID-19, за добу – 366

Коли закінчиться війна
Раніше російський соціолог та публіцист Ігор Ейдман заявив, що Путіна “скине з трону” його близьке оточення, коли переконається, що диктатор остаточно програв війну.

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі зазначив, що “Путін зазнав поразки в цілому”. Проте попереду ще багато бойових дій.

Сам Путін заявив, що війна в Україні може затягнутися на тривалий термін. Проте експерти пояснюють його слова тим, що диктатор блефує і хоче домовитися з Заходом.

 

Запис Коли закінчиться війна в Україні: експерт здивував новою датою спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: