"Нова пошта" запровадила цікаве нововведення, яке дозволяє отримувати посилки у магазинах. Як це працює, пояснили у пресслужбі компанії на сторінці у соціальній мережі facebook.

"Нова пошта" не стоїть на місці та активно розвивається, адаптуючись до нових реалій в Україні та створюючи комфортніші умови для клієнтів. Компанія регулярно радує приємними нововведеннями, які тією чи іншою мірою роблять життя українців комфортнішим.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Так, цього разу "Нова пошта" заявила про цікаве нововведення. Посилки можна буде отримувати у магазинах MOYO. Проєкт уже запущено, але поки що працює лише у 12 магазинах у столиці, втім, дуже скоро скористатися такою можливістю зможуть усі українці.

MOYO. Фото: скрін youtube
MOYO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ось, наприклад, тепер у магазинах MOYO можна і техніку придбати, і посилку Нової пошти отримати. Проєкт вже стартував у 12 магазинах у Києві, а незабаром пошириться по всій Україні!", - повідомили у компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нова пошта" оновила правила оплати посилок: що потрібно знати перед походом у відділення.

Також наш портал інформував, "Нова пошта" ввела спецтариф на доставку за популярним напрямом: хто може скористатися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Нова пошта знову опинилася в центрі уваги: ​​клієнт поскаржився на раптове зникнення посилки і недійсну накладну.