Нещодавно у ЗМІ України розлетілася фотографія всесвітньо відомого голлівудського актора Жан-Клод Ван Дамма, який несподівано приїхав до Ужгорода.

Дуже важко знайти людину, яка не дивилася фільм "Кривавий спорт", у головній ролі якого виступає цей чоловік. Знімок із актором виставив уролог-андролог вищої категорії Михайло Єршов, який працює у кількох клініках Ужгорода. Згодом знімок було видалено.

Жан-Клод Ван Дамм в Україні, фото: Facebook
Жан-Клод Ван Дамм в Україні, фото: Facebook

Ніде не озвучувалася мета візиту Жан-Клод Ван Дамма. Хтось заявляє, що він приїхав до України через неназвані проблеми зі здоров'ям. Але у клініці зазначили, що актор особисто заборонив їм розголошувати деталі візиту.

Але згодом у мережі з'явився ще один ролик за участю знаменитості. Він разом із українськими військовослужбовцями та іншими людьми стоїть на вулиці і... розмовляє українською. Жан-Клод Ван Дамм сказав "Слава Україні", а у відповідь прикордонники сказали "Героям Слава".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Такий жест можна вважати підтримкою нашої країни у рамках повномасштабної війни проти Росії. Однак до цього він періодично з'являвся в Росії і навіть був названий "другом Путіна та Кадирова". Хоча Ван Дамма, за його словами, "політика не цікавить".

Нагадаємо, легендарний Беар Грілс приїхав до України: тепер українці можуть навчити його виживання

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський таємно зустрівся з головою ЦРУ, а у фільмі з 90-х передбачали ядерний удар по Донецьку: напруга зростає

Знай.ua писав, нащадок Кеннеді і колишній Тейлор Свіфт воює за Україну на передовій, приїхав за покликом Зеленського: "Я готовий померти"