Знаменита українська співачка Оля Полякова поділилася враженнями від проведеного в Грузії часу та вразила розкішним виглядом. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова була учасницею грузинських "Танців зі зірками", де виступала разом із Максом Єжовим. Пара раптово залишила проєкт, витримавши 7 ефірів. Співачка поділилася, що для неї це був чудовий досвід.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"От і закінчилася наша чудова відпустка в Грузії! Це я жартую, звичайно, ми працювали, привертали увагу до війни в Україні, збирали гроші, прославляли нашу мову та пісні!", - поділилася співачка.

Оля Полякова висловила особливу подяку Максу Єжову, оскільки він подарував їй нові відчуття, навчивши танцювати та взагалі поклав на себе багато зобов'язань, які накладає танцювальний проєкт.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Ми знову занурилися в теплі краї зйомок музики та відчули себе потрібними та важливими! І особлива подяка моєму партнеру Максиму Єжову, який не лише вигадував та ставив абсолютно всі наші танці, а й навчив мене танцювати!", - зазначила зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не угробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Також наш портал інформував, Оля Полякова розцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна".

Крім того, ми писали, Маша Полякова розбомбила лондонську аптеку через дефіцит вітамінок: "Трішки бісить..."