fbpx

5 знаків Зодіаку, яким пощастить у коханні у 2023 році: любовне життя цих представників переживе справжні чари. І недарма Амур влучає їм своєю стрілою прямісінько в серце

5 знаків Зодіаку, яким пощастить у коханні у 2023 році: любовне життя цих представників переживе справжні чари. І недарма Амур влучає їм своєю стрілою прямісінько в серце

Любовне життя цих знаків Зодіаку переживе справжні чари. І недарма Амур влучає їм своєю стрілою прямісінько в серце. Сезон Козерога принесе прагнення до рівноваги п’ятьом знакам зодіаку, яким точно пощастить.

За словами астроекспертів, цього року буде виділено п’ять знаків зодіаку. І не дарма, саме цей період принесе з собою любов. Ретроградний Уран у Тельці принесе цим знакам зодіаку сміливість зробити перший крок.

Яким знакам зодіаку пощастить у коханні у 2023 році?

І не дарма кілька астральних рухів змовляються принести щастя 5 знакам зодіаку. Щоб скористатися цим сприятливим періодом, вам доведеться змусити долю розширити свій кругозір.

Знаки зодіаку, про які йде мова, повинні будуть здатися в обійми коханню. Будьте впевнені, якщо ваше серце захоплено, ви не залишитеся осторонь. Ваші стосунки можуть стати для вас великим досягненням, яким ви будете пишатися.

Телець

2023 рік однозначно стане найсприятливішим періодом для щастя Тельців. Йому рекомендується віддатися глибині цієї здорової і співучасної любові.

Також велика ймовірність, що Тельці зустрінуть кохану людину десь з друзями. Зав’яжеться роман, який порадує приваблених бажанням чуттєвих представників зодіаку.

Самотні, народжені під цим знаком, відчують справжнє велике захоплення. Ті, хто перебуває у стосунках, ставитимуть стосунки на перше місце.

Переїзд, заручини, народження дитини можна очікувати в кінці 2023 року. Велика ймовірність, що кохана людина буде його половинкою.

Водолій

Безумовно, настрій цього беззастережно люблячого знака буде в тонусі. Причина його усмішки? Він може зустріти когось, хто повністю відповідає його фантазіям.

Його партнер потягне його в божевільні пригоди, які оживлять його життя. Саме Водолій своїм магнетизмом притягне кохану людину до себе як магніт.

Березень, швидше за все, буде сприятливим часом для розквіту Водолія. Він буде більш магнетичним, ніж будь-коли, і це не може не тішити цих знаків Зодіаку.

Якщо його серце захоплене, кохана людина ризикує виявитися дуже заповзятливою. Також очікується романтична подорож. Готуйтеся до неймовірних змін!

Лев

Серед закоханих щасливчиків ми знаходимо Лева.

До поцілунку, романтичного фільму, піде довгий період зачарування половинки. Левам рекомендується ослабити пильність, якщо вони нещодавно “отримали прочуханки” від партнера.

2023 рік буде можливістю почати своє життя з нуля. І недарма Лев буде в дуже хорошій компанії, оскільки він значно розширить свій кругозір.

Він буде надзвичайно романтичним і матиме спалахи любові до своєї другої половинки. Леви можуть прагнути проєктувати себе далеко в майбутнє. Він не повинен захоплюватися і жити моментом.

Рак

Цей надчутливий знак Зодіаку буде радіти протягом 2023 року. Він захоче жити справжнім романом, де співучасть римується з алхімією. Зустріч може статися в другому триместрі і буде більш інтенсивною, ніж будь-коли.

Раки зустрінуть людину, яка захопить їх з ніг до голови. Вони будуть здатні заради неї на будь-що.

У парі цей знак Води буде задоволений ритуалами пари, яка кохає одне одного, незважаючи ні на що. Ракам рекомендується не давати своїм емоціям виходити назовні.

Близнюки

Близнюки не залишаться осторонь у 2023 році. І не дарма, якщо він самотній, свою половинку йому судилося зустріти саме в цей час.

Роман швидко переросте в неймовірно чуттєві та розумові стосунки.

Уродженцю цього знака Повітря не доведеться пурхати, щоб повністю зосередитися на своїх стосунках. Міцний фундамент кращий, ніж тимчасові намети, залежні від вітру.

Кохайте та будьте коханими, дорогі знаки Зодіаку!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page