Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Чотири канали ще закриваються, це (санкції – Ред.) стосується посадових осіб багатьох, у тому числі військових, у тому числі причетних до цих псевдореферендумів, злочинів військових. Плюс ще проти банків тепер обмеження, плюс технологічні обмеження, тобто на постачання певних технологій», - повідомив Володимир Воля.

За словам політолога, новий пакет санкцій також торкнувся тих юридичних і фізичних осіб, які сприяли обходженню санкцій й організації схем. Як наголосив Володимир Воля, санкції з часом набирають обертів, ефект від них стає все більш відчутним.

«Я думаю, що 2023 рік для росії – це якраз рік, коли росіяни відчують доволі суттєво наслідки оцих санкцій», - додав Володимир Воля.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українці після перемоги житимуть краще, ніж у Польші: якими будуть зарплати та економіка.

Також Знай.ua повідомляв, хто може не платити за комуналку під час війни: кому доступний привілей.