Німецько-турецька актриса, яка здобула всесвітню славу завдяки ролі Гюррем у серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Жінка дуже любить всілякі фотосесії, на яких можна продемонструвати всю красу свого тіла, довжину ніжок та пишні форми. Одна з таких яскравих публікацій – не виняток. Мер'єм постала у масивній червоній сукні з весняно-літньої колекції 2022 року.

Мер'єм Узерлі, фото з instagram
Мер'єм Узерлі, фото з instagram

На першому фото вона опинилася на дивані, а вже потім підвелася, щоб показати магію цього вбрання на повний зріст. Воно розтікається по підлозі і виглядає просто приголомшливо, з голими плечима.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Гюррем - це вигаданий персонаж, Мер'єм Узерлі - це реальна людина, яка зіграла цього персонажа", "Жінка🔥", "Дуже красива" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що красуня султана Сулеймана Фірузе змінилася до невпізнанності: що сталося з Джансу Дере після "Величного століття".

Раніше ми повідомляли, що красуня принцеса Ізабелла з "Величного століття" стала потворою: султан Сулейман не пробачив би образи.

Також стало відомо, що не тільки Гюррем влаштовувала чвари в гаремі - актори "Величного століття" зненавиділи Мер'єм Узерлі.