Антон Савлепов – відомий український танцівник, музикант та шоумен, який став найбільш популярним у складі гурту Quest Pistols.

Потім він був у колективі "Агонь", на початку 2022 створив сольний проект, але від початку повномасштабної війни повернувся до витоків. Оригінальний склад Quest Pistols відновив свою діяльність, щоб вирушити з концертами до Європи та збирати гроші на потреби українців та ЗСУ.

Quest Pistols, фото з вільних джерел
Quest Pistols, фото з вільних джерел

Наразі вони переклали свій головний хіт українською мовою та прикрасили його стильним mood-відео на Youtube, яке виглядає у дусі "поверніть нам наш 2007". Quest Pistols ще у серпні поділилися цією версією композиції, коли вперше за 10 років зібралися у складі Горюка, Савлепова та Боровського.

Шанувальники колективу залишилися у захваті. Деякі навіть зазначають, що ця версія звучить так, ніби існувала тільки вона одна, без російських слів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Quest Pistols, фото з вільних джерел
Quest Pistols, фото з вільних джерел

"Цей експромт здивував публіку, але аудиторія одразу почала підспівувати артистам. Українська пісня набула глибшого значення: це не лише ліричний маніфест почуттів до жінки, а й посвята Україні", - кажуть самі члени Quest Pistols.

Нагадаємо, Quest Pistols після Дорофєєвої "модернізувала" свою творчість: пісня "Я втомився" вперше зазвучала українською

Як повідомляв "Знай.uа", Антон Савлепов зізнався, як Михайло Поплавський підсунув йому Влада Яму: "Принижував не одну"

Знай.ua писав, експродюсер Wellboy Юрій Бардаш злякався "Грузинського Легіону" і втік у гори: "Великі плани"