У ЗСУ висміяли те, як росіяни зібралися зміцнювати Луганськ перед наступом українців: "Зуби дракона не зупинять нашу армію"

Російські окупанти можуть розпочати знову підготовку до оборони Луганської області. Проте, Збройні сили України заощадили для них свої сюрпризи. Про це заявив речник Східного угруповання ЗС України Сергій Черуватий. Ніхто з них не зможе нас ні зламати, ні перехитрити.

ЗСУ. Фото: Youtube
ЗСУ. Фото: Youtube

У США не вірять, що війну в Україні можна завершити вже цієї зими: не зовсім оптимістичний прогноз

Стало відомо про те, чи є ймовірність того, що найближчими кількома місяцями може закінчитися війна в Україні, чи потрібно починати готуватися до гіршого результату. Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезу при Білому домі Джон Кірбі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

ЗСУ. Фото: Youtube
ЗСУ. Фото: Youtube

Світла і тепла не буде довше: українців попередили про довгострокові відключення, заява Шмигаля

Українці вже починають звикати до планових відключень світла та примудряються встигати зробити всі свої справи за обмежену кількість часу. Будучи воістину безжурним народом, деякі знаходять плюси і в цій ситуації і навіть жартують. У мережі ходять розмови про те, що хтось став менше лінуватися, щоби все встигнути, а хтось став проводити більше часу з рідними та близькими, адже відключення світла не дозволяють провести цей час за комп'ютером чи телефоном.

Відключення світла, фото: Знай.ua
Відключення світла, фото: Знай.ua

Яку небезпеку несуть туристичні газові пальники: попередження рятувальників

Українців попередили про дуже важливу деталь, актуальну у нинішній ситуації. У Державній службі з надзвичайних ситуацій не рекомендують у закритих приміщеннях готувати їжу на туристичних газових пальниках.

Газовий туристичний пальник, скріншот з відео
Газовий туристичний пальник, скріншот з відео

Українцям більше не дадуть субсидій на опалювальний сезон: що робити тим, хто запізнився

В Україні з 1 грудня змінився механізм призначення субсидій на оплату комуналки, наразі цим процесом займається виключно Пенсійний фонд. На допомогу від держави можуть розраховувати громадяни, які витрачають понад 15% загального місячного доходу за весь опалювальний сезон.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Тарологиня розповіла про життя в Україні рівно за рік, до перемоги залишилися лічені місяці

Відома українська тарологиня Людмила Хомутовська традиційно зробила прогноз щодо того, чого очікувати громадянам у найближчі тижні та місяці. Чи ще будуть приємні новини.Розклад вона зробила в ефірі на YouTube-каналі "Люкс ФМ" зі Славою Дьоміним. Там вони обговорили дуже багато речей, які стосувалися нестабільної ситуації у світі.

Таролог, фото: скріншот із відео
Таролог, фото: скріншот із відео