повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +8 Київ

"Як Кароліна може співати для вбивць?" Ексчоловік Ані Лорак розповів, як вивозив свою нову сім'ю в перші дні війни

Налчаджиоглу й Ані Лорак розлучилися 2019 року
Фото: anilorak_is_my_life / Instagram
Колишній чоловік української співачки Ані Лорак, український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішив вивезти своїх близьких у безпечне місце. Про це він заявив у ролику, який 15 грудня опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"24 лютого, коли все почалося, перші тижні було складно зрозуміти, що робити. У мене було розуміння  – своїх близьких відвезти в безпечне місце", – розповів він.

Налчаджиоглу зізнався, що разом зі своєю новою дівчиною, українською візажисткою та блогеркою Лілією Реус та її сім'єю виїхав у Румунію. Звідти вони переїхали на батьківщину Налчаджиоглу – у Туреччину. У липні ексчоловік Ані Лорак заявив, що повернувся в Україну.

Свою заяву він розмістив після того, як Ані Лорак у своєму новому пості написала, що хоче, щоб "одного разу ми всі могли спокійно дихати одним повітрям".

"Мурате! Скажи, будь ласка, а як Кароліна може співати для вбивць, для тих, хто прийшов нас убивати? Краще б Господь забрав у неї голос", – відреагували в мережі.

"Я захоплююся вами. Поїхати в іншу країну й так її полюбити. Ви розумничок", написали фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Murat Nalcacioglu (@muratnalca)

Контекст

Налчаджиоглу й Ані Лорак одружилися 15 серпня 2009 року, а в січні 2019-го розлучилися. У шлюбі в пари народилася донька Софія (2011).

Після початку війни Налчаджиоглу засудив російську агресію проти України. "Люди запитують, чому я підтримую Україну. Тому що я жив в Україні останні 17 років, це моя країна", – написав він тоді.

Ані Лорак після 2014 року будує кар'єру у РФ. Її занесли в базу сайта theylovewar.com ("Вони люблять війну") за замовчування війни РФ проти України.

2 березня Ані Лорак заявила, що "в Україні триває вбивча й руйнівна війна", і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також те, що країна-агресор РФ напала на Україну.

19 жовтня президент України Володимир Зеленський увів санкції стосовно артистів, які підтримали політику російського лідера Володимира Путіна. У санкційному списку зокрема опинилася й Ані Лорак.