Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", у якому велика кількість українців отримують свої законні соціальні виплати, продовжує псувати нерви своїм клієнтам. Цього разу йтиметься про те, як видають, а точніше не видають готівку банкомати фінустанови.

Справа в тому, що клієнт банку підозрює "Ощадбанк" у навмисному "стримуванні" готівки у своїх банкоматах, якщо люди хочуть зняти кошти з картки іншого банку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Не видав готівку за карткою "Укрексімбанк". Банкомат у м. Калини. Закарпатська обл. Карта не обслуговується в нашому банку. Це співпраця у банків у такій сфері. Це з картами банку-компаньйона. Фу...", — пише незадоволений клієнт банку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Заради справедливості варто відзначити, що представники банку відповіли українцю: "Якщо банкомат Ощадбанку не видав кошти по картці іншого банку, то рекомендуємо зателефонувати до служби підтримки Вашого банку та уточнити порядок повернення коштів. Терміни повернення коштів також необхідно уточнювати у Вашому банку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що у першій половині грудня українські банки, на прохання регулятора (Нацбанк), перейшли на так званий роумінг, де кожен українець з будь-якою карткою від будь-якого банку може зняти гроші в тому банкоматі, де йому буде зручно. найближчий апарат.

Нагадаємо, у ПФУ з 2023 року змінять процедуру виплати пільг на комуналку: чого чекати українцям.

Раніше повідомлялося, курс валют наприкінці тижня: євро злітає, долар падає.

Також, "Ощадбанк" залишив українця без шансів на виживання, заблокувавши зарплатну картку: "Нічого зробити не можуть".