fbpx

Як правильно загадувати бажання кожному знаку Зодіаку у найчарівнішу ніч у році

Новорічна ніч – казкова та чарівна. Вона здатна почути наші мрії та бажання та виконати їх. Однак потрібно робити свій посил правильно.

Овен

На вас чекає непросте заняття і відразу дві конкретні дії. Овнам доведеться спочатку розпрощатися зі старим, а потім притягнути у своє життя нове. Для першої справи візьміть календар за 2022 рік і як тільки Куранти проб’ють дванадцять, спалить його в чаші чи відрі. Якщо календар великий, робіть це на вулиці, а попіл розвійте, прощаючись з усім, що завдавало вам неприємностей. Другим ділом буде малювання. Візьміть будь-який аркуш паперу та фломастер або ручку червоного кольору. Уявіть зірку, чиє світло несе вам любов та щастя. Намалюйте її якомога точніше, бажано вибирати символ із парним числом кінців — чотир

Телець

Тельці як ніхто інший заслуговують на щастя і… романтику! Тому приготуйте наперед пелюстки троянди червоного, рожевого або білого кольорів. Червоні використовують у ритуалі на кохання, рожеві – на щастя у сімейному житті, а білі – на удачу. Відразу після новорічного застілля покладіть пелюстки обраного кольору під подушку і лягайте спати. Перед сном уявіть бажане в деталях, у думках продумайте, яким буде ваш коханий, як складатимуться стосунки в сім’ї, у чому вам пощастить. Вранці зберіть усі пелюстки і помістіть їх у баночку або коробочку. Як тільки бажане збудеться, розвійте пелюстки на порожньому перехресті в молодик.

Близнюки

Самотнім Близнюкам знайти другу половинку наступного року допоможе ритуал із парними ялинковими іграшками. Буквально за п’ять хвилин до настання опівночі повісьте на свою ялинку, на верхні гілки, два серця, два лебеді або дві однакові кульки. Уявіть, як зустрічаєте свого коханого вже вдома за святковим столом. Після свята тримайте ці парні іграшки окремо від решти. А Близнюкам сімейним не завадить трохи успіху. Залучити його можна за допомогою ігристого напою. Коли піднімаєте тост за святковим столом, не пийте напій одним махом, а потримайте, поки не лопнуть бульбашки. Потім випийте, роздумуючи про бажане.

Рак

Ідеальним рішенням для Раків стане зустріч Нового року у ванні щастя. Але якщо купання неможливе, ви вже скликали гостей або самі вирушаєте на вечірку до друзів, то перенесіть таїнство на ранок 31 або 1 січня. Ну а ванну щастя приготувати досить легко. Потрібна піна або сіль для ванни, аромомасла (ялівець, лимон, полуниця або кедр), кілька квітів і трохи монет. Додайте до води п’ять крапель олії, а на дно — монети. Можна увімкнути приємну музику. Перебуваючи у ванні, уявляйте свій щасливий 2023, який принесе виконання всіх заповітних бажань. І мрійте сміливіше! Тільки не забувайте про деталі та подробиці, так Всесвіту буде простіше обробити та виконати запит.

Лев

Лев – знак вогню і не терпить заперечень, тому їм доведеться виготовити собі чарівні сірники. Візьміть повну сірникову коробку, обклейте її з двох боків білим папером, на одному боці напишіть «Магічні сірники». Опівночі, поки б’ють куранти, запаліть сірник і загадайте найпростіше бажання. Наприклад, що ви з’їсте цукерку чи мандарин. А може вип’єте святковий напій. Як тільки сірник догорить, зробіть задумане. Так ви зарядите ваші магічні сірники. Ще три дні виконуйте найпростіші бажання, які залежать від вас. Після використовуйте ваше диво для реалізації мрії та бажань складніших. Важливо давати сірнику догоряти остаточно.

Діва

Діви люблять точність та простоту, тому можуть використовувати для своїх ритуалів папір та ручку. Вам досить детально написати або навіть намалювати свою мрію, і все неодмінно здійсниться! Головне, не скупіться на подробиці, особливо описуючи майбутнього коханого. Постарайтеся не тільки розписати його зовнішність, а й важливі для вас риси характеру. Зробити це можна відразу після опівночі, найкраще наодинці, щоб жодна чужа душа не знала про ваші бажання. Сховайте ваш секрет в затишне місце і регулярно перечитуйте, бажано вголос. Діви, які мріють про матеріальний достаток, повинні вмитися великими купюрами, коли Куранти почнуть бити дванадцять.

Терези Терезам варто почати з подяки року, що минає. До півночі згадайте ключові події 2022-го і від душі подякуйте за все хороше і навіть за негативний досвід. Тепер сформулюйте своє бажання та подумайте, що воно несе саме вам. Новий автомобіль — легке та комфортне пересування містом, кохання — турботу, ніжність, розуміння та підтримку. Подорожі – це нові враження, підвищення на роботі – матеріальний добробут та впевненість у завтрашньому дні. Залишилося пов’язати це з конкретним продуктом чи напоєм. Наприклад, любов — із яблуками та солодким, подорожі — із стравами тієї країни, де мрієте опинитися. Під бій Курантів треба це з’їсти чи випити.

Скорпіон

Шампанське це теж рідина, як і вода. Вільні Скорпіони можуть сміливо використовувати цей напій для залучення любові до свого життя. Правда, знадобиться і певна кількість мандаринів, щоб з них під ялинкою скласти серце. За п’ять хвилин до настання Нового року, поставте два келихи з шампанським у середину серця мандаринового, а опівночі осушіть до дна один з них, уявляючи свого коханого. Шампанське з другого келиха виплесніть у вікно. Тим, кому нове кохання не потрібне, варто виготовити талісман, який приваблює щастя. У склянку з холодною водою опустіть будь-яку свою прикрасу, яку найчастіше носите, потримайте, дорахувавши до дванадцяти. Після продовжуйте носити амулет, що вийшов, якомога частіше, особливо, коли мають бути важливі справи.

Стрілець

Щоб впустити у своє життя щось нове, спочатку треба позбавитися старого. Зберіть ті речі, які вам дарували люди, які вже пішли з вашого життя (колишні начальники, друзі, кохані) і спалить їх. Але робити це слід лише в тому випадку, якщо ви причаїли на них образу. Якщо її немає, просто постарайтеся до Нового року роздати непотрібні предмети нужденним – нехай вони приносять користь іншим, а вам від цього додається енергія. А щоб залучити до дім любов та удачу, поставте на святковий стіл три свічки. Під кожну покладіть невеликий аркуш паперу із символами. Голуб означає любов, знак долара – матеріальний достаток, веселка – щастя та удачу. Зустріньте 1 січня разом із цими символами, а потім перекладіть їх у гаманець і завжди носіть із собою.

Козеріг

Скритні Козероги не люблять хвалитися своїм щастям і багатством, тому їхні особисті бажання, загадані новорічної ночі, найкраще сховати. Напишіть на аркуші паперу все, на що ви очікуєте в 2023 році і закопайте його в землю. Не обов’язково робити це на вулиці — якщо вдома є рослини для горщика, закопайте папір у горщик. Тим, у кого взимку не замерзає вулична земля, підійде й порожня пляшка шампанського. Головна умова: ні в якому разі не розкопувати бажання і не діставати з пляшки. Самотні Козероги можуть провести ритуал залучення кохання. Для цього намалюйте миле серце на маленькому аркуші паперу і «підсадіть» його до кімнатної рослини. Найкраще якщо це буде кактус або інший сукулент, який захистить ваші почуття. Дбайте про зеленого друга, як про коханого, і незабаром ви зустрінете свою людину.

Водолій

Геніальні Водолії тонко відчувають усіх знаків зодіаку, отож у Новий рік їм просто необхідно провести ритуал чотирьох стихій. Насамперед напишіть на аркуші паперу своє бажання або мрію. Постарайтеся якомога конкретніше описати своє щастя чи кохання, і в чому саме вони полягатимуть. Так вам посприяє стихія землі. Далі в гру вступає стихія повітря: подуйте на папір, уявляючи, як все задумане втілюється в реальність. Після настане час стихії вогню: підпаліть записку над склянкою з водою. Попіл ретельно перемішайте з напоєм і випийте, так набуде чинності четверта зі стихій — вода. На останньому етапі подумки піднесіть подяки вищим силам, попросивши їх не залишати вас весь наступний рік.

Риби

31 грудня Рибам потрібно зайнятися очищенням житла. Невелике прибирання дозволить навести чистоту, а миття підлог водою із сіллю – прибрати весь негатив. Вільні від стосунків Риби можуть зустріти нову і гідну людину за допомогою вмивання рожевою водою. Для цього візьміть чисту холодну воду з льодом, додайте до неї п’ять крапель трояндової олії та пелюстки квітів, ретельно перемішайте. Опівночі вмивайтеся отриманим еліксиром, не витираючи обличчя рушником. А якщо хочете, щоб щастя навіки оселилося у вашій оселі, то наберіть склянку води, потримайте в руках, відчуваючи спокій і рівновагу в собі, потім на ніч винесіть воду на балкон. Тим, хто живе у приватному будиночку, варто залишити склянку на ганку. Вранці занесіть воду додому, дочекайтеся, поки вона підтає, і випийте вміст склянки.

You cannot copy content of this page