fbpx

Чекає “сюрприз”! І не кажіть, що вас не попереджали: гороскоп на 17 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку. Субота не для всіх буде вихідним днем. Декому прийдеться добряче потрудитися

Чекає “сюрприз”! І не кажіть, що вас не попереджали: гороскоп на 17 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку. Субота не для всіх буде вихідним днем. Декому прийдеться добряче потрудитися

Щоденний гороскоп на 17 грудня 2022 для всіх знаків Зодіаку. Що ж такого унікального та незвичного принесе вам перший вихідний день.

Овен

У суботу Овни будуть трохи нервувати. Постійна поспіх – поганий порадник, тому у них не все вийде, як вони планували раніше. Якщо вони нещодавно замовляли щось онлайн, то можуть розраховувати на доставку.

Телець

Тельці можуть розраховувати на приємний сюрприз. Хтось приємно здивує їх і змусить серце битися швидше. Весь пізній день і вечір Тельці присвятять своїм захопленням і заслуженому відпочинку після важкого робочого тижня.

Близнюки

Близнюкам запропонують піти на невелику зустріч Навіть якщо їм це спочатку не сподобається, вони будуть щасливі. Вони проводять вечір, веселячись і сміючись. Вони почуватимуться розслабленими.

Рак

Раки спланують витрати на найближчі дні і відпочиватимуть з радістю. У суботу вони проведуть деякі розмови, але вони повинні бути обережними, щоб не відкрити занадто багато таємниць деяким людям. Це можна використовувати проти Раків.

Лев

Леви можуть розраховувати на динамічну суботу. Деякі події будуть досить несподіваними, але дуже позитивними. Одна річ може створити їм невеликі труднощі. На щастя, вони швидко це подолають. Наведуть лад і на полицях.

Діва

На Дів чекає не дуже приємна субота. У них може виникнути легка суперечка з кимось із близького оточення, яка зробить їх сумними та дратівливими. Тільки ввечері вони будуть готові до примирення і визнання того, що не у всьому були праві.

Терези

Люди, які мають власний бізнес, частину суботи присвятять тому, щоб надолужити кілька дрібних заборгованостей. Самотні можуть розраховувати в цей день на цікаву зустріч, до якої вони спочатку були не дуже налаштовані.

Скорпіон

Скорпіони відчують втому. У них ні на що не вистачить сил, краще цілими днями валятися в ліжку. З полудня їх настрій і самопочуття почне покращуватися. Невеликий відпочинок обов’язково покращить їх розумову форму.

Стрілець

Стрілець буде звинувачувати себе в своїй минулій помилці. Це не має особливого сенсу, тому що повторний аналіз ситуації нічого не змінить. Однак це направить їх на досить похмурий настрій. Увечері, завдяки родині, вони знову знайдуть радість.

Козоріг

У суботу Козероги отримають приємні новини, які дозволять їм з більшою радістю дивитися в майбутнє. Крім того, вони вирішать піти на тривалу прогулянку і насолодитися зимовою аурою. Однак вони повинні пам’ятати про відповідний теплий одяг.

Водолій

Водолії вирішать більше піклуватися про своїх близьких. У суботу вони задовольнять їхні примхи та спробують відчути, що їх по-справжньому люблять і цінують. Увечері на них чекає приємний сюрприз.

Риби

Субота принесе Рибам шанс виправити ситуацію, яка вже деякий час їх турбує. Вони відчують полегшення і, нарешті, зможуть зітхнути радістю на своїх обличчях. Вони також зустрінуться з друзями і трохи попліткують.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page