fbpx

Поки ми будувалися, моя мама дуже допомагала нам грошима. І тепер, коли ми нарешті вселилися в свій новий дім, я сподівалася, що маму ми заберем до себе. Але неочікувано мій чоловік виявився проти того, щоб теща жила з нами

Ми з чоловіком нещодавно переселилися в свій будинок, це було нашою мрією, до якої ми йшли багато років. Зате будинок вийшов навіть кращий, ніж ми сподівалися. Здавалося б, нарешті можна жити і радіти, але саме зараз вперше за 18 років нашого шлюбу, між мною і чоловіком виникли серйозні непорозуміння.

Все через мою маму, яку я хотіла забрати до нас, але чоловік проти. Він вважає, що такі речі потрібно було обговорювати наперед, ми будинок для себе будували, а не для мами.

А я не розумію, в чому проблема! В будинку стільки місця, що ми і не помітимо там мою маму. До того ж, коли ми будувалися, саме моя мама нам дуже допомогла, та чоловік про це чомусь не хоче згадувати.

Відразу після того, як ми одружилися, ми стали жити у моєї мами в її трикімнатній квартирі. Прожили разом років 10, все було добре, мій чоловік чудово ладнав з тещею.

Потім мама свою квартиру продала, і купила собі однокімнатну на околиці міста. А гроші нам віддала, ми їх відразу вклали в будівництво.

Потім мама ще велику земельну ділянку, яка їй належала, продала, і всі гроші також нам віддала. До слова, батьки чоловіка ніколи жодної гривні нам не передали.

Зараз мама моя хворіє, їй просто необхідна моя допомога. Я завжди була впевнена в тому, що коли ми побудуємо з чоловіком будинок, то в наш будинок ми заберемо мою маму.

Але в кімнаті, в яку я хотіла поселити свою маму, мій чоловік хоче зробити майстерню. Він взагалі не хоче, щоб моя мама жила з нами. Він вважає, що про це треба було говорити наперед, а не зараз ставити його перед фактом. Я просто в розпачі. Я не знаю, як переконати свого чоловіка.

Він каже, що ми б і без її грошей впоралися. Можливо і так. Але з маминою допомогою ми вселилися в будинок значно швидше. Невже вона не заслуговує того, щоб жити в нашому домі після цього? Моя мама дуже любить квіти і вона сподівалася, що зможе у нас посадити свої улюблені квіти на клумбі.

Я просто не знаю, що мені робити. Моя мама постійно стежить за собою, часто купається. Від неї немає ніякого неприємного запаху. Я знаю, що моя мама дуже сильно засмутиться, коли я їй скажу про те, що ми не можемо забрати її до себе.

Я дуже засмучена, тому що такого від свого чоловіка я не очікувала. Ну чим йому буде заважати моя мама?

Я дуже сподіваюся, що чоловік мене зрозуміє і нарешті прийме правильне рішення – дозволить моїй мамі жити з нами.

Спеціально для Українці Сьогодні.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page