Про це вона розповіла на каналі «PolitБюро».

Як згадує гостя програми, під час історії з боїнгом, який збили на Донбасі, росіяни мали загальну думку, що це «не ми», тоді підключили багато засобів, щоб це переконання зробити правдоподібним. Але зараз, пояснює вона, ситуація інша: багатьох росіян, їхніх родичів, знайомих, друзів забирає мобілізація.

«Війна почала стукати їм у двері. І вони просто рефлекторно хочуть знати, а що насправді відбувається. Звідси такий різкий вибух інтересу до телеграм-каналів, які там працюють, які є. Тобто ми дивимося свої, вони свої, звідки доноситься досить велика кількість правдоподібних речей. Це ніби голос фронту», - констатує Наталія Глоба.

Зокрема, розповідає вона, вони думають, що віддають своїх синів до армії, а потім виявляється, що це війна, і вони сидять у мокрому окопі, гинуть, пропадають безвісти. Тим не менш, по телевізору, додає аналітик, стверджують, що у них все йде за планом і вони перемагають.

«Звідси у 17 разів упав рейтинг соловйова, він просто став нецікавим, бо у цьому кошмарі немає раціональності. Тепер росіянам просто з погляду розуму потрібна якась правда для того, щоб змоделювати хоч якусь собі стратегію, що ж їм бідним робити, адже їх можуть призвати, може, краще взагалі кудись виїхати або вони можуть сховатися», - робить висновок Наталія Глоба.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, що росії вдається обходити санкції завдяки союзникам.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи варто сьогодні боятися нападу з боку білорусі.