Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар якось згадувала 2017 рік із Володимиром Завадюком.

Вона часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram. Наразі їй передали естафету під час Національного тижня читання. Катерина розповіла, що вона дуже любить трилери та детективи, однак у її бібліотеці також є місце класиці. В даний час вона особливо важлива.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

"Я шукаю своє натхнення в українській поезії, де живуть почуття. Можливо, днями запишу вам вірш, який полонив моє серце. А ще дуже раджу спробувати світову класику в українському перекладі", - зазначила Катерина Кухар.

На знімку вона постала в абсолютно казковій атмосфері. Навколо все в білих тонах, включаючи одяг і навіть шкарпетки Катерини. Справа стоїть вже вбрана, а з вікна спостерігається розкішний вигляд ялинка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Катя Кухар, фото: Instagram
Катя Кухар, фото: Instagram

"Читаю твори Еріха-Марії Ремарка українською", "Вірші Василя Симоненка та Жадана, щодня перед сном", "На Оруела мені зараз ніяких нервів не вистачить", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Кухар підтвердила статус прізвища, приготувавши ідеальну дитячу пасту: "Що є в холодильнику..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар із "Танців з зірками" закрутила українців у несамовитому русі: "Балет, як стиль життя"

Знай.ua писав, Катерина Кухар з "Танців з зірками" розповіла про страхи, що терзають зсередини: "Психологічний терор"