Популярний український гуморист, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", а також студії "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дружиною та дочкою вдяглися у камуфляж і придумали, як підтримати воїнів ЗСУ. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач із перших днів повномасштабної війни активно допомагає захищати рідну країну. Він регулярно виступає на благодійних концертах, а також підтримує гумором простих українців, яким дуже нелегко.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Ткач разом із дружиною Вікторією та дочкою Лізою влаштували несподіваний "перфоманс". Сімейство одягнулося у військову форму ЗСУ, але не заради хайпу, а щоб зробити дуже корисну та важливу справу. Гуморист зазначив, що зараз зима і потрібно максимально допомогти захисникам бути в теплі, а для цього потрібно закупити необхідний теплий одяг та іншу амуніцію.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юрій Ткач закликав українців допомогти у цій справі та досягти мети у мільйон гривень, який піде на купівлю необхідних речей. Він нагадав, що малих донатів не буває, і кожна гривня наближає Україну до перемоги.

"Приєднуйтесь до збору та допомагайте захисникам долати ворога. Кожна гривня – крок до Перемоги!", - зазначив гуморист.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про місію свого життя і зворушила українців: "Дякую, що є такі люди".

Також наш портал інформував, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" показав дочку, але засумнівався в тому, що вона його: "Я сподіваюся".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".